Flere ganger de siste dagene har daglig leder Erik Kristiansen i Storhamar Dragons gitt uttrykk for at han føler seg sikker på at et poengtrekk vil komme.

Dragons ble i november straffet med 15 minuspoeng for svak økonomi og brudd med lisensbestemmelsene. Senere valgte forbundet å utsette beslutningen.

- Klubben vet hva som gjelder

- Klubben vet hvilke økonomiske resultater den skal oppnå, og jeg opplever dialogen med Dragons som åpen og god. Ut over det kan jeg ikke si mer før vi får den siste rapporteringen, sier president Gerhard Nilsen i Norges Ishockeyforbund til h-a.no.

Avventer innstilling

Dragons-ledelsen skal rapportere inn ny oversikt over den økonomiske situasjonen til lisensutvalget i forbundet 23. januar. Lisensutvalget vil levere sin innstilling til forbundsstyret fire dager senere.

- Vi avventer den innstillingen. Ingenting blir bestemt før det, sier Nilsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.