Mina Skogheim (18) fra Hamar mistet livet da bilen hun kjørte kolliderte med en lastebil på E6 i Åkersvika mandag. Samme kveld samlet mange venner og bekjente seg til en minnemarkering nær åstedet.

- Vår måte å vise respekt på

18-åringens far er kjent for sin entusiasme i Storhamar-miljøet, og dødsfallet går hardt inn på mange i klubben.

- Sørgebånd er vår måte å vise respekt på. Den omkomnes far elsker Storhamar over det meste, og er kjent som en gledesspreder og et ja-menneske. Dette ble vår måte å markere en tragisk tid på, sier Storhamar-trener Michael Smithurst til h-a.no.

- Vi er sjokkerte og triste

"Folkets spiller", amerikanske Bryan Schmidt bidro til seier med scoring i sin første hjemmekamp i Hamar OL-Amfi, da Lørenskog ble slått 3-1.

Den 32-årige backen utlignet gjestenes ledelse da seks minutter gjensto av midtperioden. Også han uttrykker støtte til den avdøde 18-åringens familie på vegne av spillergruppa.

- Alle i garderoben her er sjokkerte og triste over det som skjedde. Vi føler med familien, sier amerikaneren.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.