Blant de ivrige Twitter-brukerne som i dag ikler seg gul og blå drakt i OL-Amfi'n, er Adrian Saxrud-Danielsen.

- Det vi synes er moro

«Ja folkens, nå er det endelig serieåpning! Ingen unnskyldning for å ikke ta turen ned i Amfi'n. Vi gleder oss!», skriver den unge backen.

- Vi er flere som vil ha flere tilskuere på tribunene. Det er jo det vi synes er moro. Men vi har ikke pratet om å gå samlet ut på Twitter. Det er tilfeldig, forteller Saxrud-Danielsen, og avviser at det ligger en bevisst mediestrategi fra spillerne blant de flere oppfordringene til publikum i dag.

- Ingen unnskyldning

Budskapet er det samme fra Joakim Jensen, som skriver:

«Serieåpning på Hamar Vest kl. 17:00! Møt opp å se«Det er søndag og dårlig vær, da har du ingen unnskyldning for å ikke ta turen i amfi'n å hjelpe oss med de første 3P for sesongen!»

Burvokter Tommy Johansen var sist ute:

«Vinteren nærmer seg, og sesongen er i gang. Vi ses i amfi'n!».

«It's gameday, baby!»

Og Martin Blakseth Huse avslører i alle fall at han er sugen på å spille betydningsfulle kamper igjen:

«Hey, hey, what do you say? It's gameday, baby!», lyder meldingen fra ham.

- Jeg tror vi kommer til å gjøre en kjempebra kamp, og vise at vi er mye bedre enn vi har vist i treningskampene. Det er nå det gjelder, poengterer Saxrud-Danielsen overfor h-a.no.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.