HAMAR: Ole Petter Øvergaard (16) hadde stjålet overskriftene i dag, hadde det ikke vært for Trygve Hillestads lojale handling. Junioren spilte sin første hjemmekamp med A-laget og fikk en pangstart sammen med Pål Johnsen og Christian Larrivée. I andre periode var det Øvergaard som sto for Larrivée-jobben og serverte canadieren en scoring på sølvfat.
- Det er klart det var kjempeartig å få spille med to så gode spillere. På målet mitt ble jeg nesten overrasket, det var E6 inn på kassa etter pasningen.
Helt siden han var ni år har han drømt om å debutere på A-laget med de store gutta.
- Nå er jeg veldig fornøyd. Det kunne ikke vært bedre, ler unggutten som til daglig spiller i 1. divisjon og U19. De jevngamle på U17-laget får selskap av løperen først i sluttspillet.
Også Larrivée er imponert over Øvergaard. Canadieren la merke til 16-åringen på en juniorkamp allerede forrige sesong.
- Han har et stort talent som jeg håper han utvikler videre med å jobbe hardt. Måten han ventet med pasningen til meg, og med skuddet, viser hvor moden han er. I tillegg har han et hockeyhode.
En annen unggutt opplevde også en stor kveld i OL-Amfi'n, uten at så mange la merke til det. Anders Braavold (17) gikk av isen med pluss seks mot Sparta. Som eneste Storhamar-spiller var han inne på alle seks målene framover i fem mot fem, og ikke på noen av de tre bakover.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00