HAMAR: 21-åringen fikk bare fem opptredener i GET-ligaen forrige sesong. Lars Haugen var Atle Olsens soleklare førstevalget i Lørenskog-buret. De møtte som kjent Storhamar til kvartfinaledyst forrige sesong. I kamp fem, hvor Storhamar tok seg videre til semifinalen, var det Robert Hestmann som voktet buret.
- Keepercoachingen var helt håpløs første sesong. Det var bare Lars (Haugen) som sto, og da han ble skadet var ikke jeg i kampform, sier Hestmann og fortsetter:
- Jeg hadde ikke spilt en kamp på tre måneder før jeg sto mot Storhamar i sluttspillet.
Nå gleder han seg til å ta fatt på nye utfordringer.
- Forholdene på Hamar virker veldige gode. Det blir spennende samt en stor utfordring å spille her, forteller 21-åringen.
Han er opprinnelig Vålerenga-gutt, men har de to siste sesongene spilt sine hjemmekamper i Akershus. Kontrakten hans gikk ut etter denne sesongen, og han har ikke hatt en ordveksling med Lørenskog etter at sesongen var over.
Canadieren Trevor Koenig ble tidligere hentet inn denne uken. Hestmann vet at han i utgangspunktet er 2. keeper, men han er klar for å kjempe for flest mulig kamper.
- Jeg har ikke fått vist 100 prosent av meg selv hittil. I Storhamar håper jeg å få vist enda mer av det jeg kan, sier han.
- Det skal bli morsomt å jobbe med en så rutinert keeper som Trevor. Jeg tror vi kan bli en fin keeperduo, avslutter Storhamars nummer 34.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00