SARPSBORG: - Det var godt å endelig få spille. Det har jeg ventet lenge på. Jeg mener det var på tide. Det har vært meningen en stund, men så gjorde ikke laget det så bra, før Trevor (Koenig) virkelig kom i gang etter det, sier Robert Hestmann.
Trener Peter Johansson forteller at det hele tiden har vært planen å matche begge keeperne og at gårsdagens match var en fin kamp å bruke ham i, ettersom laget ikke hadde noe press på seg.
- Koenig har stått utrolig bra. Robert viste i dag at han er en god keeper han også, sier Johansson.

- Viste at jeg er til å stole på
I går ble Hestmann kastet til løvene i bortekampen mot serieleder Sparta, som nå har vunnet seks av seks kamper hjemme.
Og han leverte en god kamp.
For hjemmelaget vant skuddstatistikken 16-2 i første periode. Bare en puck fant veien forbi målvakten, som kom fra Lørenskog før denne sesongen.
- Skal vi vinne borte mot Sparta, må alle være på topp. Det var vi ikke i dag. Robert sto bra og holdt oss inne i kampen, sier Pål Johnsen.
- Det var hans første kamp, og han fortjente å spille. Han er en lagspiller, som holdt oss inne i kampen. Robert sto veldig bra og reddet styggere sifre, sier Christian Larrivèe.
Hestmann var spesielt fornøyd med 1. periode.
- Jeg skulle kanskje tatt et par av målene, men jeg synes jeg sto greit. Jeg mener jeg beviste at jeg er til å stole på, og at jeg kan stå bra, sier keeperen, som er enig i at det passet fint å spille i går.
- Jeg liker meg best når jeg har mye å gjøre. Det er morsommere å spille mot sånne lag enn mot lag der du må stå og vente på skuddene.
Totalt reddet han 33 av 38 skudd.Det sier også litt om hjelpen han fikk av de foran seg.
- Vi var forberedt på at de kom til å komme hardt ut. Da må jeg prøve å ta det første skuddet, og gutta får prøve å ta seg av returene. Hvis laget hadde vært litt mer på, kunne vi kanskje hengt bedre med.

- Vet ikke om alle trodde
I andre periode hevet dragene seg, og store og sterke Sparta-spillere fikk en langt tøffere jobb med å vinne nærkampene.
- Vi viste at vi kan spille jevnt med dem. Dette er Norges klart beste lag. De er store, tunge, sterke og raske. Jeg har en liten følelse av at kanskje ikke alle helt hadde tro på det i starten. Det må vi ha, og alle må være på topp skal vi ta poeng i denne hallen, sier Peter Johansson.
Både Johnsen og Larrivèe forsikrer om at de etter den siste tidens resultater også hadde tro på et godt resultat.
Johansson sier han fortsatt hadde troen på det da laget fortsatte å skape sjanser på stillingen 2-4.
- Men vi slipper til noen altfor enkle baklengsmål. Utover i kampen var vi bra med, men vi er avhengig av å spille klokere enn vi gjorde i dag. Vi kan ikke forvente at vi drar ned hit og spiller ut Sparta. Dessverre ga vi dem for mye rom i dag, sier Peter Johansson.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.