Robert Hestmann spilte i Huddinge i 2013-2014-sesongen. Nichlas Falk var hovedtrener.

– Først vil jeg si at Robert var en fantastisk person å jobbe med. Han er veldig seriøs, og forstår hva dette handler om. Han kom alltid godt forberedt til treninger og kamper, og var en veldig god lagkamerat.

Nichlas Falk, som fortsatt trener Huddinge i 1. divisjon, beskriver Hestmann slik som målvakt:

– Rolig og stabil

– Han var veldig rolig og utrolig stabil. Det at han var så rolig imponerte meg mest. Det smittet over på utespillerne, og spesielt backene. Robert var vår beste spiller den sesongen han var i Huddinge. Det han så, tok han. Her har Storhamar fått en veldig bra keeper og en utrolig fin person, sier Nichlas Falk.

751 SHL-kamper

44-åringen er en legende i Patrick Thoresens nye klubb Djurgården, og spilte hele 16 sesonger i Stockholm-klubben. Falk står bokført med 751 kamper i den svenske eliteserien, og produserte 94 mål og 244 målgivende pasninger.

Nichlas Falk vil også dra fram Hestmanns åpenhet og hjelpsomhet.

– Vi hadde to litt yngre keepere her den sesongen, og Robert var flink til å komme med råd og backe dem, sier Falk, og fortsetter:

– Han er treningsvillig og jobber hele tiden for å bli bedre. Det er perfekt.

Tok over Huddinge i 2013

Nichlas Falk startet spillerkarrieren i Huddinge, og debuterte på A-laget i 1988.

Den første sesongen i Djurgården var i 1995–1996. Han la opp etter 2010-2011-sesongen i Djurgården.

De to neste sesongene var han assistenttrener på U20-laget til Djurgården. Halve 2011-2012-sesongen var han også assistenttrener på A-laget i eliteserien.

– Takler presset

Robert Hestmann gleder seg til en ny Storhamar-periode, og sier dette om å ta over etter Andrew Engelage:

– Jeg har ingen problemer med det presset. Jeg kommer tilbake som en bedre keeper, og skal spille på et veldig bra lag. Jeg skal trene knallhardt, og gjøre alt jeg kan for å spille like bra som Engelage, sier Robert Hestmann, som signerte allerede 20. februar.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.