HAMAR: - Fem mål på to kamper. Eller seks mål på tre kamper. Hva høres best ut, sier Hesbråten med et smil. Uansett så brukte han de 29 første kampene på å score ti mål, og på de to siste er det blitt fem.
- Men det kunne ha blitt flere. I 3. periode hadde jeg to jeg kunne satt, og det hadde vært gøy med ett til, sier Hesbråten som scoret tre mot Frisk Asker sist søndag.
Han er inne i sin sjette sesong for Storhamar, og trives godt i et kollektiv som kansakje har den største bredden i stallen de årene Kongsvinger-gutten har vært i Storhamar.
Mot Rosenborg hadde hjemmelaget sjanser til å markere seg skikkelig i 1. periode, men til tross for tre stolpeskudd, ble det med 1-0-ledelse etter en flott scoring av Christian Larrivée.
I midtperioden tok det 32 sekunder før Eirik Skadsdammen la på til 2-0, og så benyttet Hesbråten to sjanser i overtallsspill til å gjøre både 3-0 og 4-0 før Rosenborg reduserte.
Rosenborg fikk en redusering til i siste periode. Laget førte også an spillemessig i 3. periode, men Storhamar hadde grei kontroll ikke minst takket være godt målvaktspill av Robert Hestmann.
 
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.