HAMAR: Lars Erik Hesbråten ble kåret til Storhamars bestemann i går. Det mest synlige bidraget var skuddet som skapte spenning og 1-2-redusering.
Etter det ble det imidlertid lenge til neste gang hjemmepublikumet fikk høre positiv nettsus.
- Det er tre uker siden forrige match, og det tar nok litt tid å komme i gang. Vi gjorde en forferdelig 2. periode med feil valg som førte til baklengsmål. Sjanser hadde vi, men satte dem ikke, sier Hesbråten, som er enig i at de tingene har skapt problemer for laget i flere kamper enn gårsdagens.
Storhamar har igjen en test før det virkelige alvoret starter. Mot Frisk Asker skal det terpes.
- Da må vi finne ut hvordan vi skal spille. Jeg mener vi må begynne med skikkelig kynisk sluttspillhockey allerede da. Tette igjen bakover først av alt. Om vi vinner 1-0 eller 5-0 spiller ingen rolle.
- Det er kanskje kjedelig å møte et lag som spiller som vi har gjort tidligere, men vi må spille som vi har gjort når vi har slått ut Stavanger de siste årene.
Han er usikker på hvem han ønsker mest i kvartfinalen, men mener det ligger an til enten Stavanger eller Lørenskog.
- Vi har spilt bra mot Stavanger i år og har slått dem flere år på rad i sluttspill. Mot Lørenskog blir det kamper med mange mål, og vi må begynne og forstå hvordan de spiller. Men vi må slå alle uansett.
Heller ikke Lars Løkken Østli hevder han har noen mostander han foretrekker mer enn andre.
- Det blir vanskelig uansett. I dag gjør vi de samme feilene vi har gjort før i år. Vi mister pucker og er for dårlige foran begge målene. Men vi kan ikke begynne å stresse. Vi har igjen kampen mot Frisk til å forberede oss.
Han er rett nok skikkelig tent på å slå Lørenskog i sluttspillet.
- Får vi dem, skal vi kontre dem i senk.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.