Fredrikstad
- Vi vet at det alltid er tøft i Stjernehallen. Spesielt derfor var det gøy å vinne her. Ekstra spesielt fordi jeg er kamerat med alle motstanderne, sier Hesbråten.
Han angrer på ingen måte for overgangen til dragene før denne sesongen.
- Det var en del rart som skjedde mens jeg var i Stjernen. Masse styr og rot egentlig. Alt det sportslige er mye mer profesjonelt i Storhamar. Ambisjonsnivået til klubben sto ikke til mine egne, sier han etter 6-3-seieren, og legger til:
- Jeg hadde høyere ambisjoner enn klubben. Hvis jeg ville komme noen veg som hockeyspiller, måtte jeg vekk. Nå har jo alt gått utrolig bra for oss så langt, så jeg angrer på ingen måte. Jeg kan ikke huske sist en sesong startet like bra som nå, sier han.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.