• FESTSTEMT: Lars Erik Hesbråten har lyst på noen centiliter øl og litt sosialt samvær etter semifinaleseieren mot Sparta. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad

Etter at Aleksander Smirnov har holdt sin appell og Storhamar-gutta har skreket sitt kamprop og dynket seg selv og hverandre i vann, tar Lars Erik Hesbråten ordet i garderoben.

- Hei, boys! Åpent hus hos meg, skriker Storhamars nummer 85 bak en smørblid "Sasja". 

Så når stemningen i Storhamar-garderoben et nytt nivå. 

Etter den populære festinvitasjonen forklarer Hesbråten at de gule og blå fortjener noe annet enn vann i glasset etter semifinaleseieren mot Sparta.

- Vi må kose oss litt nå. Det er over ei uke til neste match, så det blir noen øl og litt sosialt, smiler han.

Se reaksjonen på festinvitasjonen, og hør Hesbråten fortelle om stemningen etter semifinaletriumfen i videoen øverst på siden!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.