Svein-Erik Edvartsen tilbake i hockeymanesjen.
Styret i Storhamar Dragons AS valgte onsdag kveld Svein-Erik Edvartsen til rollen som daglig leder. Den tidligere toppdommeren i ishockey, som de siste årene har konsentrert seg om fotballdommerjobben, overtar så snart som mulig.
Edvartsen har den siste tida jobbet i bemanningsselskapet Manpower i Oslo, der han foreløpig får permisjon.

32-åringen startet karrieren i Storhamar Dragons og var blant annet dommeransvarlig ved siden av sin egen karriere som dommer. Han har også jobbet i Norges Ishockeyforbund, Elitehockey AS og en kort periode som daglig leder I Storhamar Håndball før han trakk seg etter bare ni måneder.

Tre personer søkte på jobben i Dragons, som er i en svært krevende økonomisk situasjon. Konstituert daglig leder Jon Inge Kjørum var en av dem, men styret valgte altså Edvartsen.

Slik begrunner styret i Storhamar ansettelsen: “Svein-Erik Edvartsen. Han har i mange og ulike sentrale sammenhenger jobbet innenfor norsk ishockey og annen toppidrett, med svært gode resultater. I tillegg har han lang fartstid med salg, økonomistyring, ledelse og mediehåndtering som styret tror vil tilføre vårt system nye kvaliteter som vil være nødvendig i den fase vi nå går inn i”.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.