Leder i eliteutvalget, Sjur Rakstad-Larsen, forteller om planen de har lagt:

- Planen er å investere de pengene i neste sesongs A-stall. Det betyr at vi satser på å kjøre resten av sesongen med de spillerne vi har, med forbehold om eventuelle skader, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Flere henvendelser

Storhamars gode form og tabellplassering har resultert i flere henvendelser fra agenter.

- Det er snakk om gode spillere som vil hit, og dette er jo et resultat av det laget har prestert de siste ukene. Det er moro.Storhamar er i dialog med de tre svenske spillerne Erik de la Rose, Jacob Berglund og Linus Johansson med tanke på neste sesong. Alle tre har imponert i Storhamar, og har signalisert at de er positive til å fortsette i gult og blått.Svenskene har uttalt at de er veldig godt fornøyd med miljøet, og med måten de er blitt tatt imot på.- Vi håper vi kan signere de la Rose, Berglund og Johansson før jul. Det hadde vært en perfekt julegave for klubben. Alle tre har vært gode. Det er snakk om unge, sultne spillere med mye hockeykvalitet, sier Rakstad-Larsen.

Får lønnsøkning

Rakstad-Larsen bekrefter overfor HA-sporten at alle tre får tilbud med bedre betingelser enn de har i dag.

- De får en lønnsøkning som viser at vi setter pris på dem. Men de blir ikke best betalt i klubben. Vi strekker oss så langt det er mulig og forsvarlig for oss. Det er ikke snakk om å bryte lønnspolitikken.Startskuddet for sponsorsalget til neste sesong starter i dag i forbindelse med hjemmekampen mot Sparta Sarpsborg.- Vi ønsker å beholde stammen i laget til neste sesong. Men vi skal ha etterskuddsøkonomi. Derfor satser vi på de tre svenskene før jul. Vi signerer ikke spillere med penger vi ikke har, men målet er å ha underskrevne kontrakter for neste sesong 1. april.

Flere spillere klare

Hvis Erik de la Rose, Jacob Berglund og Linus Johansson signerer, har Storhamar en bra stamme klar. Disse spillerne er nemlig allerede klare for neste sesong: Christian Larrivée, Mads Hansen, Patrik Bäärnhielm, Lars Løkken Østli, Joakim Jensen, Lars Erik Hesbråten og Martin Gran.

- Ikke løftebrudd

Daglig leder Njål Berge avviser at klubben har brutt en uskreven avtale med publikum når Dragons nå velger å spare penger fra folkespillerkampen i høst.

– Vi kan love at pengene skal brukes til sportslig satsing, og at pengene gir oss mulighet til å starte planleggingen av neste sesong allerede nå, sier Berge.

Han tror klubbens trofaste tilhengere har forståelse for at pengene ikke brukes til å forsterke stallen nå.

– Vi har hatt en lang dialog for å finne ut hvordan vi best mulig kan ruste klubben, og vår anbefaling til Powerplay Club er å spare pengene til neste sesong, sier daglig leder, som legger til at den sportslige suksessen har vært avgjørende for anbefalingen.

– Vi har et lag som spiller godt, og tror folkespillerpengene brukes smartest ved å bygge en solid spillerstall for neste sesong, blant annet gjennom å forlenge med noen av våre nykommere.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00