OSLO: Stjernens Henrik Höglund er kåret til årets spiller i norsk ishockey for 2008-09-sesongen i en avstemning organisert av Elite Hockey A/S og Eliteserieforeningen.

Det er alle klubbene i eliteserien, alle medier i Norge samt alle fagutvalgene i norsk ishockey som har stemt fram sine kandidater.
Lillehammer David Rautio er kåret til årets keeper, Nicklas Rahm, Stjernen og Jonas Elofsson, Sparta er årets backer, mens Vålerenga Blake Evans er årets center. Spartas Henrik Malmström er sistemann på all star-laget.
Lillehammer-trener Tor Nilsen er årets trener, mens Ole-Stian Hansen, Lillehammer er kårets til årets hoveddommer. Thomas Gienke er blitt årets linjedommer. Han dømmer for Rasta.
Sparta Warriors og Sparta Amfi er kårets til årets arena og arrangement, mens Vålerenga har det beste sekretariatet. Bespisningsstaben i Halden Ishall (Comet) er kåret til årets frivillige, mens Sparta-supporterne Blue Warriors er blitt årets supportere. (©NTB)
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.