• KOMMENTERER: Bendik Eriksen kommenterer kampen mellom Vålerenga og Storhamar torsdag klokka 18.25.
    FOTO: RUNE STEEN HANSEN

Det er allerede meldt om stor interesse for Storhamars første treningskamp mot Vålerenga i morgen. Supporterne fyller opp minst en buss for å følge det nye laget til Aleksander Smirnov.

Men nå kan alle andre, som ikke har mulighet til å komme seg til Oslo i morgen, se kampen direkte på HATV.

Vi starter sendingen klokka 18.25 og pucken droppes 18.30 på Jordal Amfi.

- Det ser ut som hockeyfolket sluker alt de får om iskrigerne til Storhamar. Da er det hyggelig at vi kan servere en godbit i form av årets første treningskamp mot erkerivalen Vålerenga. Vi legger ut en stream på h-a.no i god før kampstart, sier Hamar Arbeiderblads sportsredaktør Rune Steen Hansen.

Kommentator med hockeyerfaring

Han forteller at det er Bendik Eriksen som skal kommentere kampen, og den vil bli sendt som et gratistilbud til alle.

- Det er første gang vi streamer en hockeykamp, så det er en fin treningskamp også for vår del. Vi har streamet en rekke fotballkamper i år, men hockey er en ny utfordring for oss. Jeg er uansett sikker på at Bendik Eriksen vil lose seerne gjennom kampen på en god måte. Bendik har spilt hockey selv og forstår spillet godt. Ifølge seg selv hadde han gode hender, men dårlig treningsmoral. Nå kan han sitte rolig og kose seg på Jordal med det han liker aller best og la leppa gå. Der er han god, sier Steen Hansen.

Eriksen har for øvrig stor tro på Storhamar i år. Og ikke fullt så stor tro på Vålerenga. I hvert fall ikke ennå.

- Vålerenga har miste Stefan Espeland til Lørenskog, i tillegg til at Daniel Sørvik forlot klubben. Situasjonen rundt Morten Ask er fortsatt usikker, og han kan fort havne i Lørenskog før alvoret drar i gang. De har også mistet poengkongen Brian Ihnacak, som gikk til tsjekkisk hockey, men det er på backsiden Vålerenga ser svakest ut. En stor kontrast til Storhamars åtte seniorbacker, sier Eriksen.

Storhamars lag: 

 Målvakt: Robert Hestmann (Oskar Östlund).

 1. rekke: Scott Hotham, Patrik Bäärnhielm - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Eirik Skadsdammen.

2. rekke: Andreas Øksnes, Erik de la Rose - Alexander Reichenberg, Jacob Berglund, Hamphus Gustafsson.

3. rekke: Christian Bull, Lars Løkken Østli - Magnus Lindahl, Mikael Zettergren, Martin Gran.

4. rekke: Jimmy Andersson, Magnus Eikrem Haugen, Martin Rønnild, Martin Blakseth Huse, Lars Erik Hesbråten.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.