Finn Jul Paulsen er i dag forundret over at Storhamars logo med ruinene skal settes opp mot Dragons-profilen.

- Da Dragons kom inn i bildet ble det utarbeidet statutter for bruken av Dragons-navnet. Det var aldri vår mening at Storhamars logo med ruinene skulle settes opp mot Dragons. SIL-logoen med ruinene var og er Storhamars varemerke. Dette var og er forankret i hovedlaget og kan brukes av Storhamar hockey etter gitte retningslinjer. Det var ikke enten eller, men begge deler fra vår side. 

Dragons-konseptet ble innført i Storhamar hockey slutten på 1990-tallet. Meningen var gjennom eliteserieforeningen, å omprofilere alle norske klubber og lage en kommersiell pakke for å bygge opp under klubbenes økonomiske fundament. Dette ble gjort i tett samarbeid med svensk hockey hvor Bjørn Doverskog var arkitekten bak. Målgruppa var klubbenes barn og ungdom. For Dragekonseptet var det planer om å lage tegneserier, drageklubb og supporterutstyr. 

- Etter hvert ble konseptet utvannet, slik som ofte skjer. Retningslinjene for bruken av Drage-konseptet sånn det var tenkt, ble ikke fulgt. Dragen som skulle være en maskot, en kommersiell profil i klubben og en identifikasjonsfaktor, tok mer plass enn den opprinnelige logoen.

Når det er sagt, legger Finn Jul Paulsen til at han ikke har noe i mot forandring og produktutvikling, selv om han mener at det sportslige produktet må settes i høysetet:

- Jeg har tro på at de som sitter i ledelsen, vil ivareta produktet, men det som forundrer meg, er tidspunktet for endringene som er varslet. Det undrer meg også at Dragen helt skal fjernes fra Storhamars identitet. Etter min mening er ikke det nødvendig, selv om en ønsker en ny profil for klubben. Jeg har gjort meg mange tanker rundt prosessen som er i gang, uten at jeg ønsker å være konkret på dette. Jeg håper bare at ledelsen i klubben er varsomme i prosessen og at prosessen bli forankret godt blant alle medlemmer i kubben, sier Finn Paulsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.