HAMAR: Storhamar startet kampen med å tape dueller og bli hengende etter i skøytegåinga.

Det varte i to perioder, og det endret seg ikke før lystavla viste 4-0 til bortelaget Stjernen.
- De to første periodene er det dårligste vi har gjort i år. Når folk ikke legger mer i det enn de gjør i dag, går det ikke, sier trener Rune Gulliksen.

- Irriterer meg sinnssykt
Han stirrer ned i golvet, forbannet og oppgitt over måten tapet kom på.

- Jeg vet ikke hvorfor vi ikke begynner før de siste 15 minuttene. Hva er det vi venter på, spør Gulliksen retorisk, før han fortsetter:
- Joakim Jensen, Eirik Skadsdammen og Pål Johnsen produserte flere sjanser enn de andre gjorde til sammen på tre perioder. Vi har kun tre løpere på jobb. De andre sitter og ser på at de tre jobber, snurrer, vender og spiller bra i hvert eneste bytt, men gjør ikke noe med det selv. Ikke før det er igjen et kvarter.
- Det irriterer meg noe sinnssykt, sier Rune Gulliksen.

- Ikke backenes skyld
Dragons-treneren fratar backene skyld i at laget ble presset tilbake i store deler av kampen.

- Det er ikke backenes skyld. De har sin strie tørn med å rydde opp. Når vi ikke klarer å ha pucken i angrepssona, ender den opp i egen sone. Der var vi mye i dag, med unntak av førstefemmeren, som knapt nok var i egen sone, mener Rune Gulliksen.

- Det kan stemme
Martin Blakseth Huse satt lenge igjen i garderoben, med hodet hengende. I form av sin plass i tredjerekka, er han er av dem som må tåle kritikk fra Gulliksen.

- Vi er ikke med fra starten av. Det holder ikke å våkne i siste periode, sier Blakseth Huse, som ikke sier seg uenig med treneren.
- Det kan stemme det han sier. Vi har hatt en tendens til å havne mye i egen sone. I dag møtte vi tre forskjellige rekker i samme bytt, før vi klarte å komme oss ut.
- Vi må prøve å få noen bytt i angrepssona. Det er gjerne det enkle som skal til for å endre på det. Komme først på pucken i rundvantet, sette en liten sperre, dytte pucken videre, sier Blakseth Huse.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.