ASKER: Lørdag hadde HA-sporten nyheten om at Erik Kristiansen er klar for comeback i Storhamar-systemet, etter sju års fravær.
Han blir høyst sannsynlig ny styreleder i Storhamar Dragons AS. Kristiansen har tidligere vært klubbleder i en årrekke.

Tror dette blir bra

- Dette tror jeg blir veldig bra. Erik har bein i nesa, og er en sterk leder. Det er akkurat det vi trenger i disse tider, sa Dragons-trener Michael Smithurst etter 5-3-seieren mot Frisk Asker lørdag kveld.
Kaptein Pål Johnsen synes også det høres spennende ut med Erik Kristiansen som ny AS-sjef.
- Jeg har sans for Erik Kristiansen. Det er et «tungt» navn, og vi trenger en slik type. Nå må det bli orden på ting, sier Dragons-kapteinen.

Trolig i orden onsdag

Erik Kristiansen jobber nå som prosjektleder for HS Consult AS. Han har også vært fagforeningsleder for heismontørene og forhandlingsleder for Avinor på arbeidsgiversiden.
Trolig blir Røde-Erik, som han ofte kalles, valgt som ny styreleder for Storhamar Dragons AS onsdag.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.