HAMAR: Det er noe magisk over Storhamar når sluttspillet nærmer seg. I kveld feide de Stjernen av banen med 8-1-seier i Hamar OL-Amfi, og nå er det neppe noen som frivillig velger de regjerende norgesmesterne som motstander i kvartfinalen.
 
Alt tyder på at Sparta og Vålerenga foretrekker Lørenskog og Frisk Asker i play off. Det betyr i praksis at Storhamar enten spiller mot Lillehammer eller Stavanger i første kvartfinale på hjemmebane førstkommende onsdag.
 
Pål «Magic» Johnsen, som storspilte mot Stjernen torsdag kveld, håper Lillehammer blir motstander.
– Det hadde vært kult med Lillehammer. Jeg savner derbyfølelsen, sier Johnsen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.