HAMAR: Olsen står oppført med 680 kamper i gult og blått. Etter 24 seriekamper i år, har Johnsen 673.

Selv om han begynner å dra på årene, avviser ikke Johnsen at det er slutt etter det heller.
- Da jeg har spilt ut den kontrakten er jeg 36 år. Så lenge jeg klarer å bidra, ser jeg ingen grunn til å gi meg. Om jeg fortsetter enda lenger, er åpent, men det er vanskelig å si, smiler Johnsen, som tidligere har luftet tanker om å spille til han er 40.
Daglig leder Carl Oscar Bøe Andersen er strålende fornøyd med å ha forlenget med poengkongen.
- Han har ikke vært så god på så lenge jeg kan huske. Det strekker seg i hvert fall tilbake til han fikk gullpucken i 2000. Det sier mye om Pål og det arbeidet han har lagt ned.
- For oss er det også viktig i forhold til sammensetningen av laget. Pål tar de unge spillerne under seg, og passer på dem. Samtidig er han flink til å sette krav, som noen må gjøre. Jeg tror faktisk det er mulig for ham å spille til han er 40, og det skal bli en meget tøff oppgave å ta ham igjen på adelskalenderen, sier Coba.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.