Hamar
I går kveld var både Lars Løkken Østli og Trygve Hillestad i fullt utstyr igjen.
Eirik Skadsdammen og Bryan Schmidt var tilbake i forrige kamp mot Stjernen.
- Det er veldig godt å få tilbake fullt lag, sier Rune Gulliksen, som var godt fornøyd med mye i går kveld.
- Vi gjorde det litt vanskelig for oss sjøl da vi ikke satte sjansene. Vi burde avgjort kampen før, men det var likevel solid, synes jeg. Vi var stabile, og slapp til lite i egen sone og foran eget mål. Det må vi ta med oss, sier Gulliksen, som også ble imponert over Joakim Jensen.
- Jensen er en matchvinner, og har herlige avslutningsegenskaper. Den rekka var god, og de jobber hardt som alle de andre for å få det til.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.