STAVANGER: Ruben Smith har et ønske om å dra til utlandet for å videreutvikle seg som keeper.

Samtidig går Jonas Norgrens kontrakt ut, og den erfarne svensken har bygget nytt hus i Sverige. Familien har allerede bosatt seg der, mens Norgren bor på en hybel i Hamar.
- Jeg har kanskje tatt en avgjørelse, men vil ikke snakke om det nå. Først skal vi ha all fokus på sluttspillet, sier Norgren til HA-sporten.

Aksepterer benken
Norgren er blitt henvist til benken til fordel for Smith, men sutrer ikke av den grunn.

- Det er sånn det er. Trenerne avgjør, og jeg har ingen problemer med å akseptere det, sier Norgren, som ikke venter å få sjansen i kveldens kamp.
- Målene Ruben slapp inn sist (fire mål i 1. periode) var på ingen måte hans feil. Han har vært i god form og fortjener å stå. Jeg innser det, selv om jeg selvsagt vil spille. Men jeg har også en jobb å gjøre.

- Velg med omhu
Torbjørn Orskaug har allerede vært i samtaler med sine to målvakter.

- Jeg har snakket med begge. Ruben har en ambisjon om å ta et steg videre, og det støtter vi. Men jeg mener han ikke bør gå for enhver pris. Han må velge med omhu. Jonas har en kontrakt som kan sies opp av begge parter. Klubben er svært fornøyd med begge to. Vi får gjøre unna sluttspillet først, men jeg har keepersituasjonen på blokka, sier Tobben.
- Står det noen navn på eventuelle erstattere på den samme blokka?
- Ja, på min hemmelige blokk, står det noen navn, sier Orskaug.
- Er Mathias Gundersens ett av dem?
- Det ønsker jeg ikke å kommentere nå. Men det er et spennende navn, smiler Tobben lurt.
Etter det HA-sporten erfarer, ser Orskaug på den tidligere U-landslagsmålvakten som spennende. Med sine 23 år, passer han også inn i klubbens ungdomsprofil.

Ikke bekymret av 0-7
I går gjennomførte dragene en lett isøkt, som handlet mest om restitusjon.

- Det var for å få tirsdagens kamp ordentlig ut av beina, samtidig som vi hadde litt fokus på å være sterke foran begge målene.
Dragons ble feid av isen med sju mål tirsdag, noe Orskaug tar med stor ro.
- Jeg er ikke bekymret for det. Det handler bare om å finne tilbake til det vi hadde suksess med i de tre første kampene. Det er jeg overbevist om at vi klarer, sier Orskaug, og legger til at han synes Oilers var gode, men at dragene, gjennom sine personlige feil, gjorde motstanderne unødvendig gode.
- Nå skal vi tilbake til planen. Som Sasja sier, det handler ikke om å gjøre noe med planen, det handler om gjennomføringen.
I overført betydning betyr det et gjerrig Storhamar-lag, som vil tette igjen bakover, spesielt i begynnelsen av kampen for å stresse Oilers, samtidig som de tålmodig skal vente på de rette mulighetene for å angripe.
Storhamar server sin andre matchball i Siddishallen i kveld.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.