Sportssjef Sjur Rakstad-Larsen forteller til HA-sporten at han har økonomisk rom for å gi publikumsfavoritt Jakob Berglund et forbedret kontraktsforslag.

Rakstad-Larsen forteller at han ser veldig positivt på mulighetene for å kunne beholde svensken, og at det økonomiske handlingsrommet gjør det enklere å forlenge med Berglund.

- Ja, det er det, forteller Rakstad-Larsen.

Forbedret tilbud

Per nå er ikke partene i forhandlinger, men de har hatt muntlige samtaler rundt svenskens framtid.

- Jakob har en kontrakt ett år til, men jeg har, uten å gi ham et tilbud, sagt til Jakob at han vil få et bedre tilbud, forteller han.

Tilbudet Berglund vil få fra Storhamar innebærer at han vil tjene nok til å kun fokusere på hockeyen.

- Ja, det er det. Jeg har sagt det, så han ikke tror at det han sitter med i dag er det vi kan tilby ham opp mot andre tilbud som han sikkert får, forklarer Rakstad-Larsen.

Kryptisk Berglund

Han forteller at han har fått positive signaler fra Berglund vedrørende mulighetene for at han fortsetter i Storhamar-trøya.

Jeg har fått signalet at hvis det dukket opp en god SHL-klubb, så tror jeg han vil prøve det. Men hvis det ikke gjør det, så tror jeg at han blir. 

Berglund er for tiden Storhamars poengkonge i sluttspillet, med 16 poeng på ni kamper, og til HA-sporten forteller han at han kun vil ha fokus på det som foregår ute på isen i semifinalene, og at eventuelle forhandlinger må vente.

- Jeg venter med alt sånn til etter sluttspillet, forklarer Berglund smilende.

Søndag er det duket for ny semifinale i Hamar OL-amfi. Etter fredagens Storhamar-triumf i DNB Arena, leder Hamar-laget nå 2-1 i kamper, og kan søndag ta et langt steg på vei til finaleplass.

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.