HAMAR: Powerplay Club har finansiert Nathan Martz for Storhamar Dragons denne sesongen, og nå har den uavhengige gruppa ordnet finansiering for en forsterkning til.
- Vi har alt på plass til at Storhamar kan hente en back. Nå venter vi bare på at klubben finner den kandidaten de ønsker seg, slik at vi kan komme med et tilbud, sier Kim Skogheim, på vegne av Powerplay Club.

Usikker på signalet

Daglig leder Jon Inge Kjørum bekreftet i går at Storhamar har fått grønt lys. Planen i høst har hele tida vært å hente en back, slik HA-sporten har skrevet om tidligere.
Administrasjonen i Storhamar har imidlertid ikke hatt tid til å jobbe med spillerjakt de siste ukene, alt har dreid seg om å redde klubben økonomisk.
- Vi er veldig takknemlig for at Powerplay Club har et hjerte for klubben og vil hjelpe oss med det sportslige produktet, men vi føler litt at ting må komme i riktig rekkefølge nå. Vi har fått mange krav fra Hamar kommune som vi må innfri og jobbe hardt for. Samtidig er vi usikre på signaleffekten i lokalmiljøet til at vi skal hente inn en ny spiller i den situasjonen vi er, selv om det ikke koster klubben noe, forklarer Kjørum.

Lilleputter

Dragons ble avkledd og ydmyket av serieleder Stavanger torsdag. 1-6 forteller ikke engang alt om hvor mye bedre Petter Thoresens mannskap var.
Som Lars Løkken Østli beskrev det etter kampen: Det var som et seniorlag møtte lilleputter.
Forskjellen på lagene og eliteserietabellen forteller imidlertid mye om hvilken klubb i norsk hockey som er den eneste som har penger denne sesongen.
Stavanger Oilers rike onkel Tore Christiansens selskap kalkulererer med et tap på rundt seks millioner kroner hvert år.
Tidligere har flere klubber vært med på den økonomiske galoppen, men i år har verken Sparta, Vålerenga og ikke minst Storhamar råd til det, noe tabellen tydelig viser.

- Manglet motet

Trener Michael Smithurst merket ikke noe annerledes før kampen i går, enn mot Sparta tirsdag. På isen var laget ikke til å kjenne igjen.
- Som vi har sagt tidligere vil det svinge mye av vårt unge lag, men det skal ikke svinge så mye som i dag. Til slike kamper må vi ta fram motet, men det gjorde vi ikke i dag, sier Smithurst.
Storhamar-spillerne har lovt hverandre at de alltid skal gi alt denne sesongen, slik at de kan se hverandre i øynene etter kamper der de taper.
- Det var Stavanger som ofret alt og dekket skudd på 6-1, og ikke vi i denne kampen. I dag er det ikke mange som kan heve blikket, men vi som trenere trenger ikke å si det, spillerne vet det. Samtidig kan vi ikke annet enn å rose Petter Thoresen og Stavanger. De var klare til kamp da de kom hit, og holdt oss til et minimum av sjanser.
Smithurst hadde ikke fått beskjed om at Powerplay Club har ordnet finansieringen av en ny back i går kveld.
- Det er ikke noen hemmelighet at de har jobbet med det i høst, men som trenere har vi fokusert på de spillerne vi har pr. i dag.
PS! Storhamar manglet Andreas Øksnes, Martin Blakseth Huse og Eirik Børresen i går, alle var ute med skader. Stavanger manglet to av sine sju utlendinger...
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.