Patrick Thoresen fylte tidlig ut kontrakten til Folkespillerkampen.
- Jeg betaler de pengene med glede. Det er moro å bidra. Jeg er jo også med i Powerplay Club. Storhamar er klubben i mitt hjerte. Jeg vil at Storhamar skal lykkes, sier KHL-proffen, og fortsetter:

En spiller med pondus

- Jeg er litt involvert, og har sagt til dem hva slags type spiller jeg mener de bør prioritere. Det handler om en spiller med pondus, en som er litt røff på en bra måte. En som kan stå opp i vanskelige bortekamper, en ener. Den typen spiller kan være med på å dra opp unggutta også. De får en de kan se opp til, en de kan lære av, sier 29-åringen.
Han håper Hamar OL-Amfi fylles opp mest mulig i ettermiddag.
- Storhamar som lag har i hvert fall lagt forholdene til rette for mange tilskuere nå, med seks poeng av seks mulige, sier 29-åringen, og fortsetter:

- Kan henge med i toppen

- Jeg håper folk stiller opp og støtter Storhamar. Det blir helt sikkert en bra hockeykamp, og da hadde det vært perfekt med trøkk på tribunen også, sier Patrick Thoresen.
St. Petersburg-spilleren så litt av kampen mot Sparta, og 1. perioden mot Vålerenga fra sofakroken i Russland.
- Sparta-kampen så bra ut. 1. perioden på Jordal var veldig bra. Storhamar eide jo den perioden, og spilte morsom hockey. Storhamar har et spennende lag, og med en forsterkning eller to tror jeg de kan være med helt i toppen.

Mener Hansen er perfekt

KHL-proffen mener Mads Hansen er en perfekt spiller for Storhamar.
- Mads er en fin ledertype med pondus, og det er gull verdt. Han letter litt på trykket for Christian Larrivée, Pål Johnsen og Nathan Martz, sier Patrick Thoresen, som naturligvis fikk med seg at kameraten Pål Johnsen ble helten på Jordal Amfi torsdag.
37-åringen scoret to mål, og bidro til at Storhamar slo Vålerenga på Jordal for første gang siden 4. mars 2012.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00