Fredrikstad
Landslagsspilleren kunne til og med notere seg for ett mål, da han utlignet til 1-1 i starten av andre periode.
- Det føltes som en kamp vi kunne vunnet klart, sier Hansen, og utdyper:
- Tidvis spiller vi dem jo helt ut. Men rundt og foran mål er vi for dårlige. Samme gjelder bakover, der vi plutselig raser sammen. Det er jeg litt skeptisk til, nå som vi nærmer oss sluttspillet, sier Hansen, som personlig følte seg overraskende frisk.
- Det var allright. Jeg merket ikke noe til all reisingen som jo tok en hel dag.
- OL var en stor opplevelse selv om resultatene ikke var optimale. Dessuten var det en stor kontrast fra Stjernehallen til Bolsjoj Ishall, gliser Hansen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.