I morgen reiser Storhamar til Stavanger for å spille den første av potensielt sju semifinaler mot den regjerende norgesmesteren.

Hampus Gustafsson er klar for å bryne seg på Petter Thoresens mannskap.

- Det blir morsomt å komme i gang igjen. Jeg, Jacob (Berglund) og Oskar Östlund var i Malmö da vi fikk noen fridager etter den siste Sparta-kampen. Vi kjørte i seks timer og 40 minutter, men det var det verdt. Det var deilig med noen fridager, sier han.

Storhamar har kun scoret én gang i løpet av de to matcher i DNB Arena denne sesongen. Men Gustafsson tror Storhamar kan holde dampen oppe fra Sparta-matchene.

- Stavanger er favoritter, så vi kan gå ut og gi full gass. Vi kan slippe håndbrekket. De har presset på seg, og vi må prøve å utnytte av vi slår nedenifra, sier Gustafsson.

svenskerekka

Han, Jacob Berglund og Mikael Zettergren sto for elleville 36 målpoeng mot Sparta. Svenskerekka herjet regelrett med blåtrøyene fra Østfold.

- Det trillet inn veldig mange pucker for oss. Det blir vanskelig å gjøre like mange poeng mot Stavanger, for de er mye smartere defensivt. Sparta skulle drepe i hver takling, og så fikk det heller stå til at de ga bort overganger bakover, sier han.

spiller for ny kontrakt

Martin Blakseth Huse og Joakim Jensen rekker ikke morgendagens kamp, og det gjør at Storhamar er nødt til å spille på få folk. Men det plager ikke Gustafsson.

- Noen ganger blir man sliten og trøtt av å spille på få spillere, men mor Sparta opplevde jeg det ikke på den måten. Jeg følte meg fresh, selv om vi gikk på få spillere, sier Gustafsson, som er klar over at sluttspillet er viktig med tanke på framtiden.

- Sluttspillet betyr alltid mye, og særlig i min posisjon. Jeg håper å gjøre det bra, så får vi se hva som skjer når vi er ferdige. Nå har jeg fullt fokus på matchene vi skal spille. Vi skal kjøre på, lover han.

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.