- KHL skal utvides på sikt, og Norge er et av landene som kan få tilbud om én plass i den russiske ligaen, sier presseansvarlig Dima Smirnov til HA-sporten.
Det var på bakgrunn av dette at representanter fra KHL var på besøk i Hamar og Lillehammer.
- I første omgang er det snakk om å kartlegge hvilke ishaller som eventuelt vil kunne bli godkjent, sier Smirnov,
- Uten at verken Hamar eller Lillehammer har levert inn den dokumentasjonen KHL krever, tyder alt på at både Hamar OL-Amfi og Håkons Hall vil bli godkjent. Kristins Hall vil derimot neppe bli godkjent, sier Smirnov.
En utvidelse av KHL vil neppe skje før om minimum fem år, og til syvende og sist er det hockeyforbundet som vil avgjøre om ett norsk lag i KHL blir en realitet, eller ikke.
- Fra neste sesong kommer finske Jokerit til å spille i KHL, og dersom ikke Norge vil ha den ledige plassen de kan bli tilbudt, er det mange andre land som gjerne vil, sier Smirnov og legger til at Norges positive sportslige utvikling i mesterskap den siste tida har gjort landet interessant.
- I tillegg er det enkelt å komme seg til og fra Norge, sier Smirnov.

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.