Hamar
I går kom backen til Norge og Hamar, og var nesten ikke innenfor garderobedøra før materialforvalter Jostein Smeby begynte å tilpasse utstyr.
- Jeg gleder meg til å spille for Storhamar. Jeg har hørt mye bra om klubben og landet, sier 32-åringen, som har spilt 117 seriekamper i AHL, og som er en robust mann med sine 1,92 meter og 95 kilo.
- Jeg liker å spille fysisk hockey. Jeg er best defensivt, men jobber hele tida for å bidra offensivt. Jeg har et bra skudd, og har spilt mye powerplay, sier 32-åringen, som også har spilt 98 seriekamper i den tyske toppserien DEL.
Amerikaneren trente en rolig økt sammen med laget i går ettermiddag.
Dagens kamp mot Vålerenga kommer litt for tidlig.
- Vi håper han kan være med mot Stavanger torsdag. Forsikringen er i orden, og resten av papirmølla starter mandag. Det dreier seg om transferkort, i tillegg til oppholds- og arbeidstillatelse, sier Dragons-trener Michael Smithurst.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.