Det pleier å være litt ekstra trykk rundt oppgjørene mot Vålerenga, og det er en klassiker i norsk hockey.

Det har Hamar-publikummet fått med seg, og administrasjonsleder i Storhamar Hockey, Maren Lerfald-Hagen Stensby kan melde om stor pågang på billettsalget.

- Vi har solgt 3239 billetter torsdag morgen. Det er inkludert sesongkort. Det er fremdeles en del billetter igjen, forteller hun til HA-sporten.

Med en kapasitet på 5200 denne sesongen, anbefaler hun folk som vil være med på hockeyfesten, om å gå inn på nett og sikre seg billett i god tid før kampstart. Klubben har imidlertid tillatelse til å ta inn 7000 tilskuere. 

Hun mener fullsatt hall absolutt er innen rekkevidde torsdag kveld.

- Ja, det tror jeg. Vi har ikke hørt om det kommer så mange fra Oslo, men erfaringsmessig pleier det ikke å komme så veldig mange derfra, forteller Stensby. 

I romjula for ett år siden, var Hamar OL-Amfi stappfull av folk. I jula som var nå, fikk ikke Storhamar noen storkamper hjemme, og adminstrasjonslederen håper folk har igjen noe av romjulsfølelsen og kjenner sin besøkelsestid. 

- Det er Vålerenga vi snakker om. Siden vi ikke fikk dem i romjula, kanskje vi kan få til en «etter-romjuls-steming» i kveld, sier hun håpefullt.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.