I neste uke skal Erik Kristiansen i møte med interessenter.
- Det er en ønskesituasjon for oss å få dette på plass innen vi skal snekre sammen et budsjett for neste sesong. Dette skal være klart 28. februar, sier daglig leder i Storhamar Dragons, Erik Kristiansen, som understreker at det ikke foreligger noe konkret i saken ennå.
- Vi er i ferd med å jobbe oss inn i en prosess som vi håper vil føre fram til et salg, og er i dialog med interessenter, bekrefter han.
Kristiansen er taus som en østers når det gjelder å antyde hvem som kan være interessert i å kjøpe seg inn, men etter det HA-sporten erfarer skal flere sentrale aktører med virksomheter også i Hamar lukte på prosjektet.
Kristiansen mener at konseptet rundt hallnavnet vil være hyperinteressant nå, ettersom området blir bygget ut både med håndballhall og eventuelt toppidrettsgymnas.

Markedet bestemmer pris

Hvor mye hallnavnet er verdt, er det markedet som bestemmer, men i budsjettet for 2013 var det stipulert til 1,2 millioner kroner. Om dette blir den reelle summen, vil eventuelle forhandlinger vise. Storhamar Dragons ser for seg en kontrakt på fra fem til ti år om de får napp.
- Vi har vært i den situasjonen at vi har vært nødt til å selge oss billig for å holde oss noenlunde flytende, men forsøker nå å markedstilpasse oss noe med mindre justeringer. Dette gjelder også nye sponsoravtaler.

Håper på mer aksjesalg

- Vi vil forsøke å speile hva det koster å drive en toppklubb i ishockey i nivået vi priser oss på, fortsetter Kristiansen som går tøffe uker i møte, uten hjemmekamper før den 23. februar.
Da skal klubben ha fire hjemmekamper på rad, noe som vil bety en betydelig forbedring av økonomien på kort sikt.
- Skal vi få en bærekraftig drift av klubben, jobber vi mer langsiktig med å fortsette med kostnadskutt og intensivere jobben rundt inntektsbringende tiltak. Aksjesalget og medlemsverving er fortsatt en viktig bærebjelke i dette arbeidet. Kristiansen håper en investor kommer inn som storeier.
- Det er også viktig at spillerne fortsetter å levere på isen. Fortsetter de i den gata de er nå, er en semifinale innen rekkevidde, med den i boks, lysner det betraktelig.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.