106 små og mellomstore bedrifter bidrar med to kroner per tilskuer oppad til 6.000 kroner.
Totalt ender dette på rundt 650.000 kroner med alt, penger som går til sport.
Til en eller flere spillere.

- Helt unikt

- Det har vært veldig bra trøkk rundt dette prosjektet, det er helt unikt. Det er mange som drar lasset her. Vi håper på over 5.000 tilskuere nå, sier Kim Skogheim i Powerplay Club.
Det betyr at Rune Gulliksen har noe konkret å jobbe ut fra i jakten på en kvalitetsback.
- Vi jobber for å skaffe én spiller nå, og ser primært mot USA og Canada. Vi har bra erfaring med kanadiske spillere. Vi har ingen som står klar nå, men vi jobber med agenter hele tiden, sier Gulliksen, og fortsetter:

Ikke dårlig tid

- Markedet er ikke så veldig stort når det gjelder kvalitetsspillere, men vi har heller ikke dårlig tid. Vi topper tabellen og nå har vi penger. I tillegg er det viktig at laget setter seg. De som er i klubben er her fordi de er gode. Det handler om å gi dem tillit, og vi har jo fått en fantastisk start på sesongen.
Gulliksen er klar på at de prioriterer kvalitetssikring.
- Vi la en plan, og den skal vi følge. Vi er veldig nøye, og undersøker godt. Vi vil ha mest mulig for pengene. Dette er andre sine penger, så vi må gjøre dette skikkelig. Det finnes alltid en liten usikkerhet i slike prosesser, men vi prøver å gjøre usikkerheten så liten som mulig med grundig research, sier Gulliksen.

- Best mot de beste

- Hvilke egenskaper bør den nye backen ha?
- Vi leter etter en god tovegsback, med et bra første pass. Ønske er at han er god på skøyter, har et bra fysisk spill, og er best mot de beste. I tillegg må han selvfølgelig passe inn i spillergruppa.
 

 

 
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.