• ENDELIG: Dørene åpnes endelig, og de aller mest kampklare Storhamar-supporterne som ikke er i Stavanger, kan entre Hamar Sports Bar. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad
  • Kjetil Eriksen, Kenneth Hoel, Bjørn Kenneth Høye og Birger Høye.

Hamar Sports Bar åpner klokka 18 på tirsdager.

Allerede klokka 17 i dag hadde en liten gruppe Storhamar-supportere samlet seg utenfor den trivelige bula i gågata.

Og da klokka viste 17.51, tappet innehaver Morten Melby sin første øl for kvelden. 

Han håper det blir mange av dem.

- På fredag, da Storhamar vant 3-0 i Stavanger, var det enorm stemning her. Da gikk det 100 liter øl bare i løpet av kampen. Men i dag blir det nok ikke like stor trafikk. Det er tirsdag, så det kommer nok til å gå mer brus og kaffe en øl i dag, sier Melby og kikker ut på sine mest ivrige kunder.

- Nei da, det gjør det ikke. Det blir mest øl i dag også, gliser han.

- Veldig moro

Manne bak sportsbaren anslår at mellom 60 og 150 mennesker kommer til å se den femte finalekampen på pubens 150 tommers storskjerm.

- Et langt sluttspill betyr mye for Storhamar økonomisk, men det betyr vel litt for kassaapparatet i sportsbaren også?

- Ja, det er hyggelig at kundene tar en øl eller to ekstra, men det viktigste for meg er at Storhamar vinner. Jeg er litt over gjennomsnittet glad i klubben og synes det er veldig gøy at det går så bra for tiden. Alle på Hamar har fått følelser for Storhamar i år, og det er veldig moro, smiler han.

Optimistisk kø

Karene som dannet kø utenfor sportsbaren en time før åpningstidspunktet, er storfornøyde med tilbudet som gis dem som ikke kan tilbringe en natt til onsdag i bil eller buss mellom Rogaland og Hedmarken.

- Kampen må man se uansett, og da er det veldig fint å se den her sammen med mange andre. Det blir litt ekstra moro da, forklarer Storhamar-supporterne Kjetil Eriksen, Kenneth Hoel, Bjørn Kenneth Høye og Birger Høye.

De fire mistet ikke troen på NM-gull da tomflaskene fløy og Stavanger feiret 5-2-seier i Hamar OL-Amfi for to dager siden.

- Vi har trua, og alt kan fortsatt skje. Men det er viktig at vi er med fra starten av i dag, oppfordrer hockeyentusiastene.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.