HAMAR: Storhamar Dragons oppfordrer publikum til å komme litt ekstra tidlig på dagens kvartfinalekamp mot Lillehammer. De frykter det skal bli lange køer tett opp til kampstart.
- Vi merker at det er stor interesse til denne kampen. Vi regner med 3.500-4.000 tilskuere. I tillegg må vi ta med i beregningen at nå gjelder ikke sesongkortene lenger. Det betyr at alle de også må kjøpe billetter. Og vi har bare tre sluser til å ta inn folk. Derfor håper vi publikum forstår at de må komme litt før til denne kampen slik at alle skal komme seg inn tidsnok inn i hallen. Det vil også være utfordringer med parkering, men vi vil skilte mot Arcustomta også slik at folk skal få kort vei til hallen, sier Storhamars daglig leder Carl Oscar Bøe Andersen til HA-sporten.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.