Lørenskog: Lørenskog sliter på backsiden. Ishockeyklubben håper opererte Eerikki Koivu rekker sluttspillet.
Den tidligere Storhamar-spilleren må belage seg på seks uker med gips etter en smell i håndleddet mot Vålerenga.
- Legen har sagt at han i beste fall er tilbake om åtte uker. Det blir i så fall akkurat etter at (serie)sesongen er over og sluttspillet begynner, sier LIK-trener Knut Jørgen Stubdal til Romerikes Blad.
Lørenskog har ingen planer om å hente ny back. For Koivu venter noen kjedelige uker.
- Det er aldri morsomt. Da får man ikke mulighetene til å dele gledene og skuffelsene med lagkameratene sine på samme måte, sier Koivu.
Finnen ble norsk statsborger i fjor. 30-åringen debuterte på det norske landslaget i en turnering før jul. Han scoret samtidig sitt første mål for Norge. (NTB)
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.