HAMAR: Adrian Saxrud Danielsen kan gi seg sjøl årets beste julegave ved å vise seg skikkelig fram på U20-landslaget om drøye to uker. U20-VM droppes i gang i Buffalo i USA 2. juledag.
- Det er et av målene denne sesongen. Jeg kom ikke med til U18-VM sist, men har spilte noen landskamper, sier Dragons-backen som er tatt ut sammen med Eirik Børresen.
I går scoret 18-åringen to mål - og regnet med kjeft.
- Da jeg gikk rett inn foran mål, regnet jeg med å få kjeft fra Pål Johnsen for at han ikke fikk pucken! Var bra jeg scoret der.
I stedet fikk han kjeft i neste bytt - da var han bak Rosenborgs mål.
- Adrian har fortjent landslagsplassen nå. Han har fin utvikling, sier trener Peter Johansson.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.