• KLAR: Stian Bekkelund gleder seg til å dra til Salzburg.

Storhamar-fansen har opplevd en enorm fremgang siden sesongen dro i gang i fjor høst. På daværende tidspunkt hadde supportergjengen rundt 50 medlemmer. Nå teller Storhamar Supporterunion 116 medlemmer.

- Vi har aldri hatt så mange medlemmer som nå, sier Stian Bekkelund, som er storfornøyd med pågangen.

- Det har vært tunge stunder som leder for supporterne, men lidenskapen min for Storhamar har alltid vært like sterk, sier han.

vil gi laget god støtte

Storhamar vant tre av fire gruppekamper i Champions Hockey League, og dermed fikk Hamar vest-laget møte antatt lettere motstand i 16-delsfinalen. Trekningen ga Red Bull Salzburg.

- Jeg vet ikke så mye om Red Bull, men det er vi som er rangert høyest, og jeg mener vi bør ha en god mulighet til å gå videre, sier Bekkelund.

Han tror laget kan vente seg mange Hamar-folk på tribunen tirsdag.

- Det er solgt rundt 70 billetter på bortetribunen, så det er vel mulig at vi blir mellom 80 til 100 fans der, sier Bekkelund, som tror flere hadde tatt turen dersom Storhamar hadde trukket Eisbären Berlin i sluttspillet.

- Berlin ville vært drømmemotstanderen. Da tror jeg nok vi hadde blitt dobbelt så mange, sier han.

- ble jekka ned

Tirsdag vant Storhamar 1-10 borte mot mjøsrival Lillehammer.

- Jeg tror Lillehammer-folket hadde litt for høye forventninger til eget lag. De spilte bra mot oss i treningskampene, men det har aldri så mye å si når seriespillet drar i gang. 

- Kampen var morsom den første halvdelen, men så ble det nesten litt pinlig. De ble jekka ned, gliser han.

 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00