Storhamar-kaptein Christian Larrivée var utrolig sliten etter kampen, men han var mest glad.

- Denne seieren var utrolig viktig, spesielt mentalt. Det var tøft for Sparta å tape igjen hjemme. Vi viste skikkelig vinnervilje i denne kampen, sier Storhamar-kapteinen, og fortsetter:

- Alle gutta ga alt. Dette var en veldig sterk seier, sier Larrivée.

3. periode

Sparta reduserte to ganger i sisteperioden, men Storhamar-gutta kjempet som løver og sikret en viktig seier. Nå leder de 3-2 i kvartfinaleserien. Oskar Östlund spilte en suveren kamp. Alexander Reichenberg måtte ut med skade. Det er usikkert hvor alvorlig det er. Henrik Knold fikk fem minutter pluss video for taklingen på Reichenberg. Så fikk Jacob Berglund to minutter for høy kølle, og det kokte skikkelig på slutten, men bortelaget dro det i land.

2.periode

Etter 6.19 i midtperioden satte Mikael Zettergren inn 2-0 etter en klassepasning av Christian Larrivée. Zettergren var iskald, og satte pucken mellom beina til Tommy Johansen. Så scoret Erik de la Rose i overtall snaue fem minutter før 2. perioden var over. Slagskuddet satt perfekt fem meter foran Sparta-supporterne.

Det ble en periode hvor Storhamar spilte åtte minutter i undertall. Det var heroisk innsats, og veldig mye istid på svenskerekka. Bakerst var Östlund fortsatt roligheten sjøl, og fikk god hjelp av backene.

Skudd 2. periode: 15-10.

1. periode

Både Sparta og Storhamar skapte et par store sjanser de første ti minuttene. Mikael Zettergren hadde den største etter framspill av Hampus Gustafsson. Martin Gran måtte ut etter at han dekket et skudd. Vetle Lindstad inn.

Storhamar fikk en mulighet i overtall i åpningsperioden, uten å lykkes. Men etter 15.45 smalt det. Mikael Zettergren fant Hampus Gustafsson foran Sparta-målet, og svensken var klinisk. Storhamar-gutta stiller i opp i duellene, og Oskar Östlund har vært trygg.

Skudd: 14-10.

Før kampen

I dag spiller Sparta og Storhamar mot hverandre for femte gang i løpet av åtte dager. Det har vært drittkasting i media, harde taklinger, klager og masse dramatikk i løpet av disse dagene.

I kveld kan enten Sparta eller Storhamar ta et langt steg mot semifinalen, og Pål Johnsen håper Storhamar kan ta tilbake grepet om serien.

- Vi spilte en bra kamp sist. Vi hadde kampen i vår hule hånd, men glapp på slutten. Nå må vi tro på oss selv, sier han.

Oskar Östlund kommer inn i troppen, og han starter også i kassa.

- Oskar har vært god på trening, og nå håper vi på ham, sier Johnsen. 

Storhamars lag: Oskar Östlund (Robert Hestmann).

1. rekke: Andreas Øksnes, Erik de la Rose - Mikael Zettergren, Jacob Berglund, Hampus Gustafsson.

2. rekke: Magnus Eikrem Haugen, Lars Løkken Østli - Alexander Reichenberg, Christian Larrivée, Anders Gulliksen.

3. rekke: Christian Bull, Scott Hotham - Martin Rønnild, Lars Erik Hesbråten, Martin Gran.

Ekstra back og løper: Simen Løvhaug Hansen og Vetle Lindstad.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.