HAMAR: 27-åringen har snakket med en i administrasjonen i sin gamle klubb og med storstjernen Alexander Radulov, som han dannet radarpar med i to år.
- Russerne er flinke til å sette pris på det du har gjort for klubben, i stedet for å bli sure når du reiser, slik jeg gjør nå. De forstår familiesituasjonen min. Jeg håper fansen klapper mer enn de buer når jeg kommer til Ufa allerede i andre serierunde.
Allerede torsdag skal 27-åringen gjennom en helsesjekk som er obligatorisk for alle spillerne i KHL. Det handler mer om sikkerhet enn om å sjekke spillernes form etter sommerferien. For noen år siden døde Alexei Cherepanov etter å ha kollapset under kamp.
Fredag skal Patrick etter planen finne en leilighet for familien, og allerede lørdag går flyet til Tsjekkia, og lagets første treningsleir.
14 dager med treninger, noen dager tre ganger, og to kamper er noe av det som venter.
- Senere skal vi på en samling i Sveits, og så en turnering i Ukraina. Der skal vi møte Lars Haugens nye lag.
Thoresen kommer til et lag med store ambisjoner og ny trener. Laget har hentet inn flere spillere i sommer. I tillegg til nordmannen også blant annet Fedor Fedorov. Fra før har SKA to svenske spillere i Mattias Weinhandl og Tony Mårtensson.
- Vi får treneren til Atlant, tsjekkeren Milos Riha, som vi beseiret i finalen i april. Jeg håper han la merke til meg i finalekampene, og at det er derfor jeg er hentet, fleiper Hamar-gutten.
11. september braker det løs med første seriekamp, og så kamper i en ny serie i den vestlige delen av KHLs seriesystem.
- Det er veldig ålreit å møte nye lag. Jeg merket det allerede i USA. Etter å ha vært i Edmonton, var det veldig bra å komme til Philadelphia og møte nye lag. Det er så store avstander, så jeg hadde jo aldri vært i for eksempel New York og spilt tidligere. Nå skal jeg spille flere kamper mot lagene fra Moskva-området og blant annet Riga.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.