De kanadiske gutta spilte litt sammen på slutten av bortekampen mot Sparta 2. juledag.
Onsdag startet de sammen i 1. rekka mot Stavanger. De ble utfylt med Fredrik Lystad Jacobsen.
Med suksess.
- Tanken er at miksen med aggressiviteten til Larrivée og Lystad Jacobsen, og pasningskvaliteten til Martz, er fin. Det fungerte bra mot Stavanger, og dette er en spennende kombinasjon, sier Smithurst, og fortsetter:
- Jeg håper at Larrivée og Martz skal trigge hverandre. Det er to spillere med et herlig konkurranseinstinkt. Det er slik jeg kjenner kanadiske hockeyspillere, sier Dragons-treneren.
Skadsdammen som senter
2. rekka mot Stavanger var Pål Johnsen, Eirik Skadsdammen og Joakim Jensen.
Med Skadsdammen som senter.
- Det handler om å utnytte kapasiteten til Skadsdammen, og få brukt Johnsen mer offensivt. Jensen var piggere enn på lenge sist, og brukte også fysikken bra. Det er godt å se at spillerne responderer, sier Smithurst, som kjørte Eirik Børresen, Ørjan Mikkelsen og Eirik Salsten i 3. rekka.
- Det er litt spennende å forandre på rekkene, og det er kjedelig hvis det ikke fungerer. Da blir det mye usikkerhet. Men nå var gutta klare og alle formasjonene var bra.
Alt tyder på at han fortsetter med de nye kombinasjonene i kveld.
I Stavanger ble det så bra at Smithurst & co. fikk med seg ett poeng på bussen hjem, etter at hjemmelaget scoret seiersmålet i sudden death på en omdiskutert måte.
Lars Peder Nagel løftet nemlig armen til Storhamar-målvakt Tommy Johansen med kølla da skuddet gikk.
Men dommer Lasse Westby reagerte ikke.
Lørenskog i kveld
I kveld venter Lørenskog hjemme for Dragons.
Sist de møttes, i Lørenskog Ishall, ledet Knut Henrik Spets & co. 3-0 etter tre og et halvt minutt.
- Det er viktig å være med fra start, sier Dragons-trener Michael Smithurst.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.