Kanadieren, som var best på HA-børsen denne sesongen, har kjøpt seg hus og har to år igjen av kontrakten med Storhamar Dragons. Det har også Lars Løkken Østli og Mads Hansen. Resten har kontrakter som går ut nå.

Dermed blir det noen spennende uker framover med tanke på neste sesongs stall.

- Noe bra på gang

- Det er økonomi det handler om, og jeg håper av hele mitt hjerte at det blir orden nå. Jeg håper også de aller fleste av spillerne fortsetter i klubben. Vi har noe veldig bra på gang - med mange fine typer. På vårt beste var vi veldig gode denne sesongen, sier 31-åringen, som likte å høre at Pål Johnsen har lyst til å spille mer.

- Laget har ikke råd til å miste Pål. Hvordan skal vi eventuelt erstatte ham? Han er en av de viktigste spillerne, og det er herlig å spille sammen med ham. Vi har god kjemi, sier kanadieren, og fortsetter:

Hjerte i Storhamar

- Mitt hjerte er her. Jeg trives i byen og klubben. Jeg håper sponsorene blir med videre, og at supporterne fortsatt vil gi oss mye støtte. De var veldig flinke i sluttspillet, sier kanadieren, som har kjempet seg gjennom en operasjon og sjukdom.

Presset seg hardt

- For min del startet sesongen med operasjon (lysken), og det tok litt tid for å trene seg opp igjen. Etter hvert ble det bra, og jeg var i nærheten av det nivået jeg vil være på. Så kom det sjukdom, og da følte jeg at verden var urettferdig. Jeg spilte litt for lenge med sjukdom i kroppen, presset meg litt for hardt. Jeg kastet opp i spillerboksen, men ville hjelpe laget, ville bidra. Etter hvert måtte jeg ta en pause, sier Larrivée.

Fortsatt irritert

Etter sjukdommen ble han en veldig viktig spiller for laget i gult og blått.

- Det tok litt tid, men etter hvert ble formen bra, sier 31-åringen, som var imponert over at de klarte å komme tilbake etter 0-3 i kamper mot Vålerenga, men det er noe som fortsatt gnager:

- Jeg skulle ønske at det var mulig å spille de tre første kampene mot Vålerenga på nytt. Jeg er fortsatt irritert over de kampene, sier Christian Larrivée, som fikk 56 stjerner på HA-børsen.

Tommy Johansen (52) og Pål Johnsen (42) kom nærmest.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.