• KOMMER TILBAKE: Storhamars ti år gamle supportere Ada Sigland og Ingrid Johanne Bekkevold har ikke sett sin siste hockeykamp. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad
  • FRUSTRERT GJENG: Storhamar-fansen fikk ikke mye å glede seg over da Lillehammer vant 5-1 i Hamar OL-Amfi. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad

Tabelltoer Storhamar Dragons møtte tabellsjuer Lillehammer i Hamar OL-Amfi. Det endte med 1-5 og en aldri så liten depresjon blant de gulkledde på tribunen.

- Stemningen er ikke på topp her nå, nei. Det er veldig mange sure folk. Vi ser ingen innsats hos spillerne på isen i dag, og da blir man deprimert av å stå her oppe, sier Anne-Lise Syversen i videoen øverst på siden.

Det er nokså sannsynlig at lagene sees igjen om ikke altfor lenge. Den ene NM-kvartfinalen kan nemlig fort bli et vaskeekte Mjøs-derby.

- Vi håper fortsatt på det, men vi må opp i ringa hvis vi skal klare å slå dem. Det vi gjør i dag, nytter ikke, sier Syversen misfornøyd.

- Er du skuffet?

- Jeg er rimelig skuffet. Veldig skuffet. Kjempeskuffet, sier den trofaste Storhamar-supporteren bestemt.

Får støtte fra ti-åring

Ti år gamle Ada Sigland sto midt blant Storhamars supportergjeng og så sin første hockeykamp i Hamar OL-Amfi lørdag. Selv om vertene kollapset på isen, hevder hun at det frister å komme tilbake.

- Det ga mersmak, sier hun, om enn nølende.

- Så du vil komme tilbake selv om det gikk som det gikk?

- Det var egentlig ganske dumt at de tapte, innrømmer hun.

Venninna Ingrid Johanne Bekkevold (10), som sto bak Adas hockeydebut, er imidlertid krystallklar i sitt svar på samme spørsmål.

- Det kan hende Storhamar bare hadde en dårlig kamp og ikke var helt på topp, så jeg kommer tilbake. Det gjør jeg alltid, avslutter hun.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.