HA-sporten satser selvsagt tungt på Storhamar og ishockey. Og satsingen blir ikke mindre under kvartfinalene mellom Storhamar og Lillehammer. Det vil nemlig bli laget en ekstra side etter hver kamp hvor vi vil lage saker om hvordan Lillehammer ser på kampene mot Storhamar.

I den forbindelse vil det også bli flere eksemplarer av Hamar Arbeiderblad å finne i løssalgsstativene på Lillehammer.

Vi har fått en formidabel respons på at vi lager mye hockeystoff, og vi ser at interessen er veldig stor nå foran lokaloppgjørene mellom Storhamar og Lillehammer. Vi ønsker å tilfredsstille denne interessen med å gi et ekstra lesetilbud. Det gjør vi ved å lage en ekstra side fra kampene med intervjuer fra Lillehammers garderobe. Vi tror det vil interessere både våre faste lesere og Lillehammer-publikummet som vi vet leser mye av hockeystoffet vårt ellers også, sier Hamar Arbeiderblads sportsredaktør Rune Steen Hansen.

Det har vært til dels kraftige reaksjoner i hockeymiljøet på Lillehammer at deres lokalavis - GD - ikke har hatt dekning av hockeykampene som begynner seint på kvelden i sin papiravis på grunn av nye deadlinerestriksjoner. Steen Hansen avviser at HA nå vil utnytte dette og utvide satsingsområdet sitt.

- Dette er et engangsstunt i forbindelse med kvartfinalene. Vi blir uansett ingen Lillehammer-avis. Storhamar skal fortsatt ha hovedfokuset vårt. Det er heller ikke noe nytt at vi henter kilder fra motstanderlagene til Storhamar. Det som er nytt, er at vi sier fra om det på forhånd og gir det litt mer plass, slik at de hockeyinteresserte på Lillehammer vet at de også finner stoff om deres lag i Hamar Arbeiderblad, sier Steen Hansen.

Hamar Arbeiderblad sender tre ganger så mange aviser som vanlig til fire ulike utsalgssteder på Lillehammer dagen etter hver kvartfinalekamp. Det blir hos alle de tre Narvesen-kioskene på Lillehammer og hos Quick Kiosken på Strandtorget.

Kampene mellom Storhamar og Lillehammer kan du også følge på h-a.no. Der får du direktesending før, under og etter hver kamp i tillegg til hockeymagasinet Rinkside etter hver kamp i Hamar.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.