Hampus Gustafsson, som kom til Storhamar fra franske Grenoble, var spesielt god i Champions Hockey League og i sluttspillet. Svensken produserte hele 19 målpoeng (8 mål og 11 målgivende pasninger) i kvart- og semifinalene.

- Vi er glade for at Hampus er klar for to nye sesonger her, sier sportssjef Sjur Rakstad-Larsen, som hadde det travelt tirsdag kveld.

Lars Erik Hesbråten er klar for to nye år, mens Lars Løkken Østli signerte på en treårskontrakt.

- Dette er kontinuitetsbærere i klubben. Hesbråten ofrer seg, og dekker mange skudd. Han er like viktig som gutta som produserer målpoeng. Løkken Østli er ekte Storhamar-gutt og har mye rutine, sier Rakstad-Larsen.

Simen Løvhaug Hansen er også med videre. Han signerte på en ettårskontrakt. Den unge backen har klart seg bra de gangene han har fått sjansen.

Disse er klare: Robert Hestmann, Oskar Östlund, Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm, Lars Løkken Østli, Adrian Saxrud Danielsen, Joakim Jensen, Jørgen Langdalen, Eirik Skadsdammen, Jacob Berglund (klausul), Martin Rønnild, Christian Larrivée, Martin Gran, Anders Gulliksen, Alexander Reichenberg, Mikael Zettergren, Magnus Lindahl, Lars Erik Hesbråten, Simen Løvhaug Hansen, Hampus Gustafsson.

Fått tilbud: Magnus Eikrem Haugen, Martin Blakseth Huse.

Ut: Christian Bull (Björklöven), Scott Hotham og Vetle Lindstad (legger opp).

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.