Hampus Gustafsson var veldig god i Champions Hockey League, og ikke minst i sluttspillet.

– Hampus vil få et nytt tilbud. Vi skal ha kontakt denne uka. Han var veldig god i kvart- og semifinalekampene. Han produserte mange poeng. I tillegg gjorde han mye jobb som folk ikke legger så godt merke til gjennom hele sesongen. Hampus stilte opp på en herlig måte i de tøffe kampene, sier Sjur Rakstad-Larsen, og fortsetter:

– Svenskerekka med Hampus, Jacob Berglund og Mikael Zettergren kom jo voldsomt etter hvert. Det var en veldig bra miks, sier sportssjefen.

Nye vilkår for Berglund

Hampus Gustafsson fikk bokført 19 målpoeng i sluttspillet, på 13 kamper (8 mål og 11 målgivende pasninger).

Rekkekamerat Jacob Berglund har en klausul i sin kontrakt, men Sjur Rakstad-Larsen gjør det han kan for at toppscoreren skal fortsette i Storhamar.

– Han har fått presentert nye vilkår, slik at han vet hva vi kan tilby. Han er en prioritert spiller for oss, sier Rakstad-Larsen.

Tidligere har Berglund uttalt at kun et godt tilbud fra en SHL-klubb kan lokke ham vekk fra Hamar.

Hotham ikke med videre

Rutinerte spillere som Joakim Jensen, Martin Blakseth Huse og Lars Erik Hesbråten har kontrakter som går ut.

– Jensen, Huse og Hesbråten vil få tilbud om nye kontrakter.

Tidligere har Oskar Östlund, Magnus Eikrem Haugen og Lars Løkken Østli fått nye kontraktstilbud.

Scott Hotham er ferdig i Storhamar, og etter det HA-sporten erfarer vurderer backen å legge opp.

Magnus Lindahl har vært utlånt til Stjernen deler av denne sesongen. Der skal Stjernen være interesserte i å hente ham på permanent basis.

Adrian Saxrud Danielsen har også vært på utlån, til danske Herlev.

Backen har en kontrakt, som Storhamar har mulighet til å si opp innen en viss dato.

Spillere på kontrakt

Disse har kontrakt: Robert Hestmann, Christian Bull, Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm, Jørgen Langdalen, Eirik Skadsdammen, Jacob Berglund, Martin Rønnild, Christian Larrivée, Martin Gran, Anders Gulliksen, Alexander Reichenberg, Mikael Zettergren, Magnus Lindahl, Adrian Saxrud Danielsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.