(Storhamar - Vålerenga 1-2)

5.841 tilskuere hadde tatt turen til CC Amfi i kveld, og mange av dem måtte gå skuffet hjem etter en tam og svak match.

- Det er sjukt kult at det kom så mange folk på match, og det var kjedelig at vi ikke klare å komme opp på det nivået vi ønsker, sier han.

bra åpningsperiode

Storhamar dominerte fra start, og de vasket fram flere store sjanser. Jørgen Langdalen, Joakim Jensen og Martin Rønnild hadde alle muligheten til å score, men en god Steffen Søberg i Vålerenga-målet nektet dem.

Etter halvspilt perioden fikk Petteri Nummelin mye is, og han tok med seg pucken inn i slottet, fintet av en mann og skjøt - pucken smalt i stolpen og ut.

matchstraff

Vålerengas Fredrik Csisar dyttet dommeren, og han ble sendt i dusjen. Storhamar fikk spille fem minutter i overtall.

Da overtallsspillet var over, scoret i stedet Vålerenga. Langdalen mistet pucken til Spaberg Olsen, og han parkerte Lyngstad Sæteraas og satte pucken i taket.

jensen-goal

Da Storhamar slet som mest, skulle utligningen komme.

Joakim Jensen fikk en flott pasning fra Mikael Zettergen, satte fart, fintet og satte pucken mellom beina til Søberg.

sudden-scoring

Kampen gikk til overtid, og det skulle ikke ta lang tid før avgjørelsen fant sted.

Petteri Nummelin, som hadde spilt en strålende kamp, ga bort pucken i egen sone. Filip Gunnarsson tok imot, skjøt og jaget på egen retur, og han fikk æren av å sette inn kampens tredje og siste scoring.

- Pucken spretter feil på snappen min, og så klarer jeg ikke å slå den unna med spaken. Det er surt, men det er sånn som skjer, sier Östlund.

Storhamars lag: Målvakt: Oskar Östlund (Robert Hestmann).

1. rekke: Petteri Nummelin, Magnus Eikrem Haugen - Hampus Gustafsson, Joey Tenute, Alexander Reichenberg.

2. rekke: Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm - Joakim Jensen, Mikael Zettergren, Martin Rønnild.

3. rekke: Emil Lyngstad Sæteraas, Mikkel Søgaard - Martin Blakseth Huse, Lars Erik Hesbråten, Anders Gulliksen.

4. rekke: Simen Løvhaug Hansen - Eirik Skadsdammen, Simen André Edvardsen, Martin Gran.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.