HAMAR: Under kvartfinalene mot Stavanger, kunne HA-sporten avsløre at Stjernen-keeper Mathias Gundersens navn står på blokka til Storhamar-trener Torbjørn Orskaug for neste sesong.

I ettertid er det blitt klart at Jonas Norgren trolig ikke fortsetter i Hamar. De har heller ikke skrevet ny kontrakt med Ruben Smith, men han er klubbens førsteprioritet på målvaktssiden.
Etter økonomisk rot i Stjernen forrige sesong, har Østfold-klubben sett seg nødt til å legge om kursen, og nærmer Storhamars tilnærming på en ungdomslinje. Nå er det klart at Mathias Gundersen har sagt nei til Stjernens tilbud, samtidig som klubben har signert to nye målvakter, i tillegg til at landslagskeeper Pål Grotnes fortsetter.
Det betyr at det ikke er mindre aktuelt med Gundersen nå.
Tidligere Storhamar-spiller Andrè Paulsen er imidlertid en av dem som fortsetter i Stjernen, mens en annen tidligere drage, årets spiller i fjor, Henric Höglund, har et stående tilbud.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.