HAMAR: Daglig leder i Dragons, Carl Oscar Bøe Andersen, bekrefter at han sendt et tilbud til Gundersen,
Kan få dobbeltrolle
- Det er snakk om både keeper og keepertrener, så får vi se hvor vi havner. I utgangspunktet er han tenkt som 2. keeper. Men den nye treneren vil ha to keepere som kan stå, og vi har tro på Mathias Gundersen, sier Bøe Andersen.
Dragons har ikke hatt egen keepertrener siden Torbjørn Orskaug ga seg i klubben.
Sparta forrige sesong
Gundersen var 2. keeper i Sparta siste del av forrige sesong. Phil Osear var førstevalget, og sto de aller fleste av kampene.
Mathias Gundersen har også spilt for Stjernen og Comet. Halden-klubben, som skal spille i 1. divisjon kommende sesong, vil også gjerne ha Gundersen i stallen sin. Han spilte i Comet, sammen med blant andre Geir Østberg, fram til klubben fikk trøbbel forrige sesong.
Da gikk Gundersen til Sparta.
Opp med unggutter
Når det gjelder andre spillere, er Bøe Andersen i dialog med Simen Hoel Johannessen og Andre Paulsen. Johannessen skal også være ønsket av nyopprykkete Rosenborg.
Både Johannessen og Paulsen har fått et tilbud fra Dragons.
Ellers er det klart at Remo Nicolaisen, Adrian Saxrud Danielsen og Andreas Paulsen Aas blir tatt opp i A-stallen, som trolig vil inneholde 23 spillere.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.