(Stjernen - Storhamar 4-3)

Storhamar fikk det tøft mot et godt Stjernen-lag i Fredrikstad.

Stjernen spilte smart, mens Hamar-gutta dro på seg hele ti utvisninger. Hjemmelaget fikk spille fem mot tre hele tre ganger i løpet av kampen. 

Joakim Jensen var skuffet over disiplinen etter kampen.

- Vi drar på oss noen helt idiotiske utvisninger, og det sier seg selv at man ikke kan vinne når man spiller en hel periode i undertall. Vi vet at det er tøft å møte Stjernen, men likevel er vi ikke med fra start, sier Jensen.

Manglerud-gutten hadde ingenting å utsette på dommerne etter kampen.

- Vi kan ikke skylde på noen andre enn oss selv. Vi er på vei tilbake i midtperioden, men tar to unødvendige utvisninger. Stjernen scorer, og vi må fortsette å jage, forteller Jensen.

Jensen scoret endelig etter en lang måltørke. 

- Det var veldig deilig å endelig få satt en puck igjen, ingen tvil om det. Men jeg hadde bytta bort den scoringen med en seier, sier diplomatiske Joakim Jensen. 

dårlig disiplin 

Storhamar havnet under etter en forferdelig første periode.

Dragons scoret riktignok kampens første scoring ved Jimmy Andersson.

Etter scoringen tok Stjernen fullstendig over. Andreas Heier scoret på et vinkelskudd, før Jordan George og Petter Wennerström la på ytterligere for Stjernen. 

Dragons dro på seg hele fem utvisninger, noe Stjernen utnyttet ved to anledninger. 

Berglund-redusering

Storhamar startet den andre perioden langt bedre. 

Etter drøyt to minutter reduserte Jacob Berglund for gjestene. Han fikk en lekker pasning fra Skadsdammen, tok imot og dundret pucken inn fra siden. 

Dragons jaget utlikning, men i stedet var det Stjernen som skulle få det neste målet. Hjemmelaget holdt Storhamar lenge i egen sone, og Jordan George fikk sette pucken inn fra kloss hold. 

fikk håp

Bortelaget startet tredjeperioden med å dra på seg tre nye to-minuttere, og Stjernen fikk en behagelig start i overtall.

Midtveis i perioden reduserte Joakim Jensen med et hardt slagskudd. Oslo-gutten har ikke scoret siden Vålerenga ble slått 30. desember. 

Storhamar fortsatte å trykke vertene. Løkken Østli, Luke Moffatt og Lars Erik Hesbråten hadde alle gode muligheter. Men pucken ville ikke inn. 

Gullmuligheten forsvinner 

Stavanger slo Lillehammer 3-1 på bortebane, og nå er det hele 8 poeng opp til Petter Thoresens gutter.

Frisk Asker slo Lørenskog 4-3 etter overtid, mens tabelljumbo Kongsvinger vant 1-0 borte mot Manglerud.

Storhamar stilte følgende lag: 

Målvakt: Daniel Jørgensen (Kaj Erik Nordtømme)

1. rekke: Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm - Luke Moffatt, Jacob Berglund, Linus Johansson

2. rekke: Jimmy Andersson, Magnus Eikrem Haugen - Eirik Skadsdammen, Christian Larrivée, Joakim Jensen

3. rekke: Lars Løkken Østli, Adrian Saxrud Danielsen - Lars Erik Hesbråten, Pål Johnsen, Martin Gran

4.vingpar: Ole Petter Øvergaard, Jørgen Langdalen

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.