Storhamar-treneren må bare erkjenne at Vålerenga var best i den første av sju semifinalekamper på Jordal fredag. 4-0 er et tydelig språk i så måte. Men Gulliksen er revansjesugen foran søndagens returmøte.
- Kampene avgjøres foran begge målene, og i disse semifinalematchene møter vi Norges beste hockeylag. Vålerenga scorer flest mål og slipper inn færrest, og årsaken til det er at laget er best både offensivt og defensivt, sier Gulliksen.

- Må ikke stresse

Men han er på ingen måte utslått av semifinalen av den grunn. Gulliksen er fortsatt sterk i troen på at Storhamar kan gå videre. Han vet hvordan Vålerenga skal slås, men det gjelder å knekke koden i praksis.
- Det er viktig at vi ikke begynner å stresse, sier Gulliksen som så fredagskampen om igjen på video lørdag formiddag.
- Det er momenter der Vålerenga er bedre enn oss. Vi slipper inn et par billig mål, og så har vi offensive ting å jobbe med. Vi må sette mer trøkk på målet til Vålerenga, få mer trafikk foran Søberg i målet, sier Gulliksen.

Skyter for lite

- Vi sliter med å få pucken i mål. Vi har for få skudd, og når vi avslutter fra riktig sted, er det ikke nok folk foran buret, sier Storhamar-treneren, som naturlig nok er opptatt av å forbedre overtallsspillet.
- Vi har vært gode i undertall, men har slitt med å score i overtall. Vi jobber med det hele tiden, og må bare fortsette å jobbe, sier Rune Gulliksen foran den andre semifinalen i Hamar OL-Amfi søndag ettermiddag.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.